Ansigts Refleksterapi

afspænding kredsløb
dybdegående

Ansigts Refleksterapi

–  Også kaldet ansigtszoneterapi

Ansigts refleksterapi er en ny og moderne metode til at bearbejde ubalancer i kroppen ved stimulation af punkter og zoner i ansigtet og på kraniet. Ligesom under fødderne, hvor der findes punkter og zoner, som har forbindelse til hvert af kroppens organer, findes der også i ansigtet et kort over hele vores krop.

Det er en meget blid behandling og velegnet til både børn og voksne.

Ansigts refleksterapien er en manuel metode, hvis formål er at behandle grunden til kroppens organiske, fysiske, kemiske og psykiske ubalancer. Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er ofte sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Årsager kan være af organisk, kemisk eller muskulær art. Ligeledes er behandlingen velegnet til emotionelle og stres relateret ubalancer.

Først foretages en grundbehandling som består af en undersøgelse/bearbejdning af zoner i ansigtet, hvor ubalancer vurderes individuelt. En ubalance vil føles som et depot i huden i grader fra små krystaller til en hård ubevægelig knude. Det største depot, og ofte årsagen til andre ubalancer, vil forårsage blokeringer i kroppens funktioner. Efter grundbehandlingen vil der være en række tillægsbehandlinger.

Til behandlingen bruges hybenrose olie.

Udrensningssymptomerne er en naturlig del af processen og tegn på at behandlingen virker, og de aftager efter nogle få dage eller i forbindelse med efterfølgende behandling. Det er vigtig at drikke godt med vand efter behandlingen.

Tidsbestilling
Åbningstider:

07-19
07-19
07-17
Lukket
07-14

Top
Powered by TROTTYZONE.
Greve Sportsmassage • Rytterbakken 14 • 2670 Greve • Telefon 4085 8598 • info @ grevesportsmassage.dk