Laserterapi

velvære fokus
afspænding

Laserterapi

Laserterapi er koncentreret energi til naturlig heling. Det er en form for forstærket rent lys, som evner at trænge dybt ind i vævet til den enkelte celle, som så udnytter energien til at sætte gang i kroppens egen helingsproces. Laserterapi understøtter kroppens egne funktioner.

Det er smertefrit at få laserterapi, kan i enkelte tilfælde mærkes som svag snurren eller prikken.

Hvor mange behandlinger man skal have er individuelt. Afhængigt af om det er en akut opstået skade eller en længere varig belastningsskade. Typisk 1-5 behandlinger over 2-3 uger. Ofte vil jeg bruge laseren sammen med anden behandling.

Følgende er eksempler på lidelser hvor laseren kan bruges :

Forstuvninger/forvridninger, muskelsmerter/myoser, forkølelsessår, tennisalbue, skinnebenssår, knoglebrud, musearm, sene-/ ligamentskader eller ømheder, ødemer (væskeophobning) og hævelser. Andre eksempler er: Gigt, ischias, hælspore, øreproblemer og betændelsestilstande. Laseren kan også anvendes til behandling for hudproblemer f.eks. acne, eksem, psoriasis, herpes, helvedesild og arvæv.

Kan alle få laserterapi ?

For gravide, epileptikere samt hjerte- og cancerpatienter er der visse områder, der ikke bør behandles. Hvis du tilhører en af disse grupper, så gør opmærksom på det inden behandlingen. Spørg din egen læge hvis du er i tvivl.

Tidsbestilling
Åbningstider:

07-19
07-19
07-17
Lukket
07-14

Top
Powered by TROTTYZONE.
Greve Sportsmassage • Rytterbakken 14 • 2670 Greve • Telefon 4085 8598 • info @ grevesportsmassage.dk