Profil

afspænding kredsløb
dybdegående

Profil

Greve Sportsmassage ejes og drives af Hanne Jakobsen.

Jeg er uddannet zoneterapeut og fysiurgisk massør og medlem af zoneterapeutforeningen ZCT som RAB godkendt behandler. RAB godkendelsen indebærer, at mine uddannelser har det antal timer som sundhedsstyrelsen og ZCT stiller krav om. Endvidere er der krav om efteruddannelse.

gsm_zctgsm_rab

Jeg har aftale med Sygeforsikringen “danmark”, om elektronisk indberetning af fodzoneterapibehandlinger. Har du en sundhedsforsikring der kræver elektronisk betaling, gør jeg også det.

Min uddannelse som fysiurgisk sportsmassør, har jeg taget hos Sportseducation.dk, hvorfra jeg også er uddannet sportsskadeterapeut.
Endvidere har jeg været på forskellige kurser i kinesiotape, stolemassage, triggerpunktsterapi o.a.
På den “Den danske zoneterapeutskole” har jeg taget kursus i Neuromuskulær manipulation, også kaldet sportszoneterapi.

Ansigts refleksterapien er den originale behandling, som er taget hos Lone Sørensen. Systemet sorensensistem TM er patenteret.

Klinikken er indrettet med egen indgang.

Ved første besøg vil jeg stille dig nogle spørgsmål og oprette journal, så vi sammen finder ud af hvordan du får den bedste behandling.

Tavshedspligt

Jeg har som behandler tavshedspligt. Af hensyn til behandlingen føres der en journal, som du er velkommen til at læse. Du skal give samtykke til journalføring.

CVR nr. 31545269

Mobilepay 711717

Bankkonto 2343 7561440594

 
Åbningstider:

07-19
07-19
07-17
Lukket
07-14

Top
Powered by TROTTYZONE.
Greve Sportsmassage • Rytterbakken 14 • 2670 Greve • Telefon 4085 8598 • info @ grevesportsmassage.dk