Zoneterapi

afspænding kredsløb
dybdegående

Zoneterapi

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver en del har en zone som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med at der kan være en ubalance i kroppen.

Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet er ofte sygdom, smerter, træthed og utilpashed. Zoneterapi kan hjælpe til at genoprette kroppens egen balance.

Zoneterapi nedsætter spændinger og stimulerer blodomløbet, samtidigt med at der sker en stimulering af energistrømmene i legemet, Ved at stimulere de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, kan zoneterapeuten påvirke organerne til en bedre funktion, og dermed styrke kroppen til at søge efter en optimal balance.

Lidelser som barnløshed, graviditetsgener, kolik hos spædbørn, hovedpine/migræne, fordøjelsesproblemer, betændelsestilstande såsom blære, bihule-pandehule og mellemørebetændelse, menstruationsproblemer, overgangsalder, astma/allergi, kredsløbsforstyrrelser, stress, smerter i muskler og led og piskesmæld er typiske helbredsproblemer zoneterapeuter bliver kontaktet for.

Behandlingen tilrettelægges ud fra de symptomer du beskriver og det jeg mærker på dine fødder under behandlingen. En zoneterapibehandling kan indeholde massage, laserterapi, rådgivning om vitaminer, mineraler og kost.

Man behøver ikke fejle noget for at modtage zoneterapi, men bruge det til at vedligeholde en god sundhedstand og i forebyggende øjemed.

Reaktioner

Reaktionerne kan være forskellige. Enhver reaktion hænger sammen med en bedre balance og almentilstand. Det er ikke muligt helt at forudsige kroppens måde at reagere på, da reaktionerne er individuelle. Reaktioner skal ses som positive, da det fortæller at kroppen tager imod og arbejder med de forskellige ubalancer, og at bedring er på vej. Nogle typiske reaktioner kan være:

  • Velbehag
  • Afslappethed, træthed og dyb søvn
  • Grumset mørk urin
  • Øget tarmfunktion, ændring af afføringsmønster
  • Udskillelse af sekret gennem næse og svælg
  • opblusning af tidligere og nuværende symptomer
  • Humørsvingninger

Tavshedspligt

Jeg har som behandler tavshedspligt. Klinikken er registreret hos Datatilsynet.

sygeforsikringen_danmark_small

Jeg har indberetningsaftale med Sygeforsikringen ”danmark”, som yder tilskud til fodzoneterapi, hvis du er medlem. Zoneterapibehandlingen skal være målrettet mod den sygdomsaktivitet som din henvendelse drejer sig om. Du skal have en lægelig diagnose som min behandling skal fokusere på. Der er ikke tale om en henvisning, men en mundtlig tilkendegivelse.

Samtykke:

”Når du modtager fodzoneterapi behandlinger hos Greve Sportsmassage og er medlem af Danmark, giver du automatisk tilsagn om, at klinikken må tilføje dit cpr. nr. på din faktura og i den elektroniske journal.”

Tidsbestilling

gsm_zct gsm_rab
Åbningstider:

07-18.30
07-17
07-17
Lukket
07-14

Top
Powered by TROTTYZONE.
Greve Sportsmassage • Rytterbakken 14 • 2670 Greve • Telefon 4085 8598 • info @ grevesportsmassage.dk